Cukorlepények

ÚJ, TÉLI ÉLELEMPÓTLÁSRA IDEÁLIS CUKORLEPÉNYEK!

 

SZÁLLÍTÁS DÍJAK:

BRUTTÓ 10 000 FT FELETTI MEGRENDELÉS ESETÉN INGYENES,
ALATTA BRUTTÓ 990 FT


Az akciós árak csak a készlet erejéig érvényesek!


GMO mentes, invertált termék


Natúr cukorlepény

Natúr cukorlepény Összetétel: fruktóz, glükóz, víz, egyéb cukrok
Jellegzetességek: Szárazanyag tartalom 84%
Használati útmutató: Méhek etetésére javasolt, Tisztító kirepülés után. Tavasszal a család fejlesztésére, nektár és virágpor hiányos időszakban élelempótlásra, valamint nélkülözhetetlen a jó beteleléshez. Előzetes előkészítést nem igényel. A terméket a kaptárba a fészek fölé vagy a kaptáretető edényébe helyezzük.
Nettó tömeg: 1 kg ( 10kg / karton )


Bruttó ár: 490 Ft Bruttó akciós ár: 420 Ft / db

Cukorlepény növényi összetevőkkel

Cukorlepény növényi összetevőkkel Környezetünk már nem biztosítja a méhek számára szükséges változatosságot, de ez a termék tartalmazza mindazt ami egy egészséges méhcsaládnak szüksége van.
Összetétel: fruktóz, glükóz, víz, növényi kivonatok (kakukkfű, kamilla, csalán, menta, cickafark, közönséges orbáncfű, kányafű, citromfű, bazsalikom, fehér üröm).
Használati útmutató: Méhek etetésére javasolt, tisztító kirepülés után azonnal. Előzetes előkészítést nem igényel.
Nettó tömeg: 1 kg ( 10kg / karton )


Bruttó ár: 550 Ft Bruttó akciós ár: 490 Ft / db

Cukorlepény vitaminnal - téli cukorlepény

Cukorlepény vitaminnal, téli cukorlepény Összetétel: Invertált cukorlepény alap ( fruktóz és glükóz), vitaminok (B1, B2, B6, B12, Kalcium-pantotenát, C-vitamin, Biotin), Niacinamid, Kalcium.
Használati útmutató: Téli élelem pótlására. Biztosítja a méhcsalád számára a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat is, miközben nem tartalmaz fehérjét.
Nettó tömeg: 1 kg ( 10kg / karton )


Bruttó ár: 590 Ft Bevezető ár: 520 Ft / db

Cukorlepény vitaminnal és fehérjével

Cukorlepény vitaminnal és fehérjével Összetétel: Invertált cukorlepény alap ( fruktóz és glükóz), vitaminok (B1, B2, B6, B12, Kalcium-pantotenát, PP vitamin, H vitamin, C-vitamin, Kolin, Niacin, Folsav, Biotin), Aminosavak (Metionin, Lizin, Cisztin, Treonin, Triptofán), ásványi anyagok (Kalcium, Magnézium, Nátrium, Foszfor, Szelén, Réz, Cink, Mangán).
Használati útmutató: Tisztító kirepülés után javasolt. Biztosítja a méhcsalád számára a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat a tavaszi zavartalan fejlődéshez.
Nettó tömeg: 1 kg ( 10kg / karton )


Bruttó ár: 590 Ft Bruttó akciós ár: 550 Ft / db

Cukorlepény timollal

Cukorlepény timollal Összetétel: fruktóz, glükóz, víz, timol.
Használati útmutató: Méhek etetésére javasolt, hordástalan időszakokban. A termék illóanyagot tartalmaz, mely gyéríti a Varroa atkákat. Korai fiasításos időszakban gátolja az atka szaporodását. Az etetést 10-12 napig ajánlatos végezni. Hordásos időszakban használata nem ajánlott.
Nettó tömeg: 1 kg ( 10kg / karton )


Bruttó ár: 550 Ft Bruttó akciós ár: 490 Ft / db

Egyéb termékek

Polioel 4

Összetétel:100g tartalmaz: ánizs olaj 20g, illatos üröm olaj 20g, szurokfű olaj 20g, levendula olaj 20g, tween 20g
Felhasználási javaslat: A termék a modern méhészeti technológiában alkalmazott cukorszirup kiegészitésére szolgál. A termékben levő illóolajak a varroatozis és a nosemosis kiegészitő kezelésére ajánlottak.
Adagolás és az alkalmazás módja: Mind a serkentő etetéskor, mind a téli élelem kiegészítésekor adható. 7 liter cukorsziruphoz 1 ml (6 csepp) Polioel 4-et adunk. Cukorlepényben használva 4,5 kg lepényhez 1 ml Polioel 4-et adagolunk.
Kiszerelés: 10ml, 20ml

Bruttó ár: 10ml 2 990 Ft / db
20ml 4 990 Ft / db