Cukorlepények

ÚJ, TÉLI ÉLELEMPÓTLÁSRA IDEÁLIS CUKORLEPÉNYEK!

 

SZÁLLÍTÁS DÍJAK:

BRUTTÓ 30 000 FT FELETTI MEGRENDELÉS ESETÉN INGYENES,
ALATTA BRUTTÓ 1990 FT


GMO mentes, invertált termék


Natúr cukorlepény

Natúr cukorlepény Összetétel: fruktóz, glükóz, víz, egyéb cukrok
Jellegzetességek: Szárazanyag tartalom 84%
Használati útmutató: Méhek etetésére javasolt, Tisztító kirepülés után. Tavasszal a család fejlesztésére, nektár és virágpor hiányos időszakban élelempótlásra, valamint nélkülözhetetlen a jó beteleléshez. Előzetes előkészítést nem igényel. A terméket a kaptárba a fészek fölé vagy a kaptáretető edényébe helyezzük.
Nettó tömeg: 1 kg ( 10kg / karton )


Bruttó ár: 490 Ft / kg

Cukorlepény növényi összetevőkkel

Cukorlepény növényi összetevőkkel Környezetünk már nem biztosítja a méhek számára szükséges változatosságot, de ez a termék tartalmazza mindazt ami egy egészséges méhcsaládnak szüksége van.
Összetétel: fruktóz, glükóz, víz, növényi kivonatok (kakukkfű, kamilla, csalán, menta, cickafark, közönséges orbáncfű, kányafű, citromfű, bazsalikom, fehér üröm).
Használati útmutató: Méhek etetésére javasolt, tisztító kirepülés után azonnal. Előzetes előkészítést nem igényel.
Nettó tömeg: 1 kg ( 10kg / karton )


Bruttó ár: 550 Ft / kg

Cukorlepény vitaminnal - téli cukorlepény

Cukorlepény vitaminnal, téli cukorlepény Összetétel: Invertált cukorlepény alap ( fruktóz és glükóz), vitaminok (B1, B2, B6, B12, Kalcium-pantotenát, C-vitamin, Biotin), Niacinamid, Kalcium.
Használati útmutató: Téli élelem pótlására. Biztosítja a méhcsalád számára a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat is, miközben nem tartalmaz fehérjét.
Nettó tömeg: 1 kg ( 10kg / karton )


Bruttó ár: 550 Ft / kg

Cukorlepény vitaminnal és fehérjével

Cukorlepény vitaminnal és fehérjével Összetétel: Invertált cukorlepény alap ( fruktóz és glükóz), vitaminok (B1, B2, B6, B12, Kalcium-pantotenát, PP vitamin, H vitamin, C-vitamin, Kolin, Niacin, Folsav, Biotin), Aminosavak (Metionin, Lizin, Cisztin, Treonin, Triptofán), ásványi anyagok (Kalcium, Magnézium, Nátrium, Foszfor, Szelén, Réz, Cink, Mangán).
Használati útmutató: Tisztító kirepülés után javasolt. Biztosítja a méhcsalád számára a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat a tavaszi zavartalan fejlődéshez.
Nettó tömeg: 1 kg ( 10kg / karton )


Bruttó ár: 590 Ft / kg

Cukorlepény timollal

Cukorlepény timollal Összetétel: fruktóz, glükóz, víz, timol.
Használati útmutató: Méhek etetésére javasolt, hordástalan időszakokban. A termék illóanyagot tartalmaz, mely gyéríti a Varroa atkákat. Korai fiasításos időszakban gátolja az atka szaporodását. Az etetést 10-12 napig ajánlatos végezni. Hordásos időszakban használata nem ajánlott.
Nettó tömeg: 1 kg ( 10kg / karton )


Bruttó ár: 550 Ft / kg

Egyéb termékek

Api Total cukorszirup

Cukorlepény timollal Az Api Total egy szirup, amelynek összetétele ideálisan hat a méhcsaládok fejlődésére. Ezt a terméket sikeresen lehet használni a méhcsaládok felfejlesztésére a hordásos időszak előtt és ősszel segíti a testzsír kialakítását és az élelemkészlet biztosítását.

Előnyei:
Csökkenti a megbetegedések kockázatát - valamennyi összetevője állatorvosilag igazolt, - nem tartalmaz aflatoxinokat, peszticideket vagy neonikotinoidokat, - alacsony pH értéke megakadályozza a Nosema előfordulását.
Megerősíti a méhcsaládokat - a mézhez hasonló kiegyensúlyozott vitamin, ásványi anyag és aminosav tartalom fejleszti és megerősíti a méhcsaládot, - serkenti a méhanyai petézését, - alakítja a testzsírt
Időmegtakarítás - könnyen alkalmazható mert a termék nem igényel előkészítést, a tárolóedény mércével van ellátva a könnyebb adagolás elősegítése miatt

Összetétel: fruktóz, glükóz, szacharóz, víz, vitaminok: B1, B2, B6, B12, C-vitamin, Ca pantoténsav, biotin, niacinamid, Ca; ásványi anyagok: Mg, P, Na, K, Cl, Fe, S; aminosavak: Tryptophan (L), Methionine (DL), Lysine (L).

Használati útmutató:
Serkentésre: A terméket 20-25% vízzel kell hígítani és 2-3 naponta 250-350gr szirupot adjunk a méhcsaládoknak azok erősségétől függően.
Élelempótlásra: 2-3 naponta 350-500gr hígítás nélküli szirupot adjunk a méhcsaládoknak azok erősségétől függően.
Ellenjavallat: Ne alkalmazza hordásos időszakban.

Nettó tömeg: 13 kg


Bruttó ár: 5 460 Ft / kanna ( 420 Ft / kg)

Polioel 4

Összetétel:100g tartalmaz: ánizs olaj 20g, illatos üröm olaj 20g, szurokfű olaj 20g, levendula olaj 20g, tween 20g
Felhasználási javaslat: A termék a modern méhészeti technológiában alkalmazott cukorszirup kiegészitésére szolgál. A termékben levő illóolajak a varroatozis és a nosemosis kiegészitő kezelésére ajánlottak.
Adagolás és az alkalmazás módja: Mind a serkentő etetéskor, mind a téli élelem kiegészítésekor adható. 7 liter cukorsziruphoz 1 ml (6 csepp) Polioel 4-et adunk. Cukorlepényben használva 4,5 kg lepényhez 1 ml Polioel 4-et adagolunk.
Kiszerelés: 10ml, 20ml

Bruttó ár: 10ml 2 990 Ft / db
20ml 4 990 Ft / db